Kapcsolat

Számítógép és Laptop szerviz:

7632 Pécs, Nagy Imre út 32. (bejárat a Melinda utca felől)

*** Térkép ***

Telefon (munkaidőben): 

+36 72 738 473

For English services: 

+36 30 469 3828

E-mail:

info@centralpc.hu

Üzlet nyitvatartása:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva

Javítás otthonában:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva


Pontos  részletek a "Szerviz munkadíjak" menüpontban megtalálhatóak.

Cég:

Central PC Service Bt.
Adószám: 25504934-1-02
Cégjegyzékszám: 02-06-074448

Adatkezelési tájékoztató

Jogi képviselet

Facebook

Közösségi háló

Megosztás

Bosszantó telepítési hibák a Windows 10 frissítése után. Mi segítünk!

2020.09.04.

Bosszantó telepítési hibák a Windows 10 frissítése után. Mi segítünk!

Már itt a cikk elején mindenképpen le kell szögeznünk, hogy a Windows 10 egy nagyon jó rendszer! Tisztán telepítve, tehát nem folyamatosan ráfrissítve! - gyönyörűen működik a Windows 10. Mi mindenképpen évente, két évente a tiszta telepítést javasoljuk ügyfeleinknek. Az alábbiakban megpróbáltuk összefoglalni az általunk megismert buktatókat ráfrissített rendszer esetében.

-

Nem megy mindenkinél zökkenőmentesen az aktuális frissítés, több hibajelenségtől is hangos a net. Viszont a közösségi médiában, fórumokban és a szervizekben elszaporodó segélykiáltások és bosszankodó bejegyzések tanúsága szerint ez nem ment mindenkinek egyszerűen.

windows 10, hiba, frissítés, nem induk

notebook szervíz, pc szervíz, laptop szervíz, számítógép szervíz

Tapasztalataink szerint és a rengeteg behozott gépből kiindulva a telepítések nagy része bosszantó hibák sorozatával társult. Bátran keressenek meg bennünket, amennyiben hibákat tapasztalnak a frissítési folyamat során!

számítógép szerviz, laptop szerviz

 • Az egyik tipikus hibajelenség az, amikor a Windows 10 feltelepül ugyan a gépre, ám több alkatrész és periféria meghajtó programja hibát jelez. Történik mindez annak ellenére, hogy a telepítés előtt a „segéd” megvizsgálta az adott konfigurációt, és közölte, hogy minden hardver teljesen kompatibilis, indulhat a frissítés. A legbosszantóbb, amikor a hálózati eszközök mondják be az unalmast az újraindítás után, így netkapcsolat híján a felhasználó még segítséget sem tud találni a problémára.
számítógép javítás, laptop javítás

driver, illesztőprogram, hibák, hibaüzenet, perifériák

számítógép szerviz, laptop szerviz

 • Egy másik hibajelenség már telepítés közben jelentkezik. Többen jelezték, hogy a frissítési folyamat, de akár egy tiszta, mindent letörlő telepítés esetén is a telepítés menetét jelző számláló egyszer csak eltűnik, és egy üres, fekete képernyővel fagy meg a rendszer. Tény, hogy ez a fekete képernyő dolog folyamatosan visszatérő jelenség a frissített gépek esetében.

számítógép javítás, laptop javítás

fekete képernyő, fagyás, windows 10 telepítés

számítógép szerviz, laptop szerviz

 • Szintén idegesítő és időrabló egy olyan gikszer, amibe mi magunk is belefutottunk több ügyfél gépén. Ez a hiba az olyan frissítéseket érintheti, ahol azt az opciót választjuk, hogy maradjon meg minden telepített alkalmazás és adat. A 30-40 perces frissítés utolsó szakaszában egyszer csak újraindul a gép, majd közli, hogy visszaállítja az előző Windows verziót. Újabb 10-15 perc elteltével a korábbi rendszerbe visszatérve egy hibaüzenet fogad, miszerint az adat migráció hibája miatt a telepítés meghiúsult.
számítógép javítás, laptop javítás

:(, visszaállítás utáni hiba, adat migráció hibája miatt a telepítés meghiúsult

számítógép szerviz, laptop szerviz

 • Bármennyire is vigyázunk, a frissítési folyamat során megsérülhetnek rendszerfájlok, melyek akadályozzák a gép hibátlan és gördülékeny működését. Ha a Windows erőforrás-védelem (WRP) egy fájlja hiányzik vagy sérült, előfordulhat, hogy a Windows a várttól eltérő módon működik. Lehetséges például, hogy néhány Windows-funkció nem működik, vagy végső esetben összeomlik.
számítógép szerviz, laptop szerviz

Recovery, javítás szükséges, rendszer fájlok sérülése, működési hibák

számítógép javítás, laptop javítás

 • Visszatérő jelenség, hogy nem működnek vagy leállnak a ModernUI-s alkalmazások, nem működik az új Start menü, a Gépház alkalmazás, illetve az Áruházat nem lehet megnyitni. Gyakori még, hogy a Windows Update képtelen frissíteni a rendszert, csak 0%-on áll folyamatosan. Ezeknek a hibáknak a helyrehozása gyakorlatilag majdnem lehetetlen.
számítógép szerviz, laptop szerviz

hiba, critical error, kritikus hiba, hibaüzenet,

számítógép javítás, laptop javítás

 • Leginkább laptopoknál jön elő a wifi kapcsolódási hiba, hiába van rendben a meghajtó program mégsem sikerül csatlakozni a hálózathoz.
számítógép szerviz, laptop szerviz

wi-fi hiba, vezeték nélküli hálózati hiba, nincsenek elérhető hálózatok

számítógép javítás, laptop javítás

 • Többször találkoztunk olyan hibával is, hogy ha több felhasználói fiók volt a gépen, akkor az egyik fiók jellemzően sérült lesz frissítés után. Vagy ha egy másik fiókot próbál az ügyfél létrehozni, akkor az új és a régi fióknál is jelentkezik a már fentebb leírt hiba, hogy a ModernUI-s alkalmazások nem indulnak el, nem működik az új Start menü és a Gépház alkalmazást, illetve az Áruházat nem lehet megnyitni.
-

próbálja újra, felhasználói fiókok sérülése,

számítógép szerviz, laptop szerviz

A legtöbb fenti hiba esetén vagy automatikusan, vagy a felhasználó beavatkozásával visszaállítható a Windows azon verziója, amelyről frissítettünk, ám akkor már olyan jelenséggel szembesülhetünk, hogy bizonyos driver-problémák továbbra is megmaradtak, és csak egy tiszta, mindent letörlő telepítés segített.

számítógép szerviz, laptop szerviz

windows 10 hiba, helyreállítás, laptop szerviz, számítógép szerviz

számítógép szerviz, laptop szerviz

Windows 10 frissítési és telepítési hibakódok és ezek elkerülése (forrás:  Microsoft )

Hibás frissítést több rossz windows 10 beállítás okozhat  ezért ellenőrizzük le  gépünket.

Győződjön meg arról, hogy az eszközön elegendő szabad lemezterület van. Az eszközön legalább 16 GB szabad lemezterület szükséges a 32 bites operációs rendszerre való frissítéshez vagy 20 GB a 64 bites operációs rendszerre való frissítéshez. További információért olvassa el a Lemezterület felszabadítása a Windows 10 rendszerben című témakört.

Futtassa néhányszor a Windows Update programot. Töltse le és telepítse a Windows Update-ben elérhető frissítéseket, beleértve a szoftverfrissítéseket, a hardverfrissítéseket és néhány, külső gyártótól származó illesztőprogramot. A Windows Update hibáinak javítására használja a Windows 10-hez készült hibaelhárítót.

Ellenőrizze a külső gyártótól származó illesztőprogramokat, és töltse le az elérhető frissítéseket. Külső gyártótól származó illesztőprogramokat és az eszközére felvett bármely hardver telepítésére vonatkozó útmutatást a gyártó webhelyén találhat.

Húzza ki a kiegészítő hardvert. Távolítsa el az összes külső tárolóeszközt és meghajtót, a dokkolókat, valamint minden olyan egyéb hardvert, amelyet esetleg az eszközéhez csatlakoztatott, de amelyre nincs szükség az eszköz alapvető működéséhez.

Ellenőrizze az esetleges hibákat az Eszközkezelőben. Válassza a Start  gombot, majd a tálcán lévő keresőmezőbe írja be az eszközkezelő kifejezést. Válassza ki az Eszközkezelő lehetőséget a találatok közül. Az előugró ablakban keresse meg azokat az eszközöket, amelyek sárga felkiáltójellel vannak jelölve (lehet, hogy minden egyes kategóriát ki kell választania az eszközök listájára való váltáshoz). Tartsa nyomva az eszköz nevét (vagy kattintson rá a jobb gombbal), és válassza az Illesztőprogram frissítése vagy az Eltávolítás parancsot a hibák kijavításához.

Távolítsa el a harmadik féltől származó biztonsági szoftvereket. Gondolja át, hogy rendelkezik-e a programok újra telepítéséhez szükséges ismeretekkel, és ellenőrizze, hogy kéznél vannak-e a szükséges termékkulcsok. Időközben a Windows Defender gondoskodik az eszköz védelméről.

Javítsa ki a merevlemezhibákat. Válassza a Start  gombot, majd a tálcán lévő keresőmezőbe írja be a parancssor ( rendszergazdai engedéllyel) kifejezést. Válassza ki a Parancssor elemet a találatok listájából. Az előugró ablakban írja be a chkdsk/f C: parancsot, majd nyomja meg az Enter billentyűt. A javítások automatikusan elindulnak a merevlemezen, majd a rendszer kéri, hogy indítsa újra az eszközt.

Indítsa újra a Windowst alapértelmezett beállításokkal. Itt megtudhatja, hogyan.

Állítsa vissza és javítsa ki a rendszerfájlokat. Válassza a Start  gombot, majd a tálcán lévő keresőmezőbe írja be a parancssorkifejezést. Válassza ki a Parancssor elemet a találatok listájából. Az előugró ablakban írja be a DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth parancsot, majd nyomja meg az Enter billentyűt. (Tudnivalók a Windows-lemezkép javításáról).

számítógép szerviz, laptop szerviz

windows 10 hiba, helyreállítás, laptop szerviz, számítógép szerviz

iz, laptop szerviz, számítógép szerviz

0xC1900101 jelű hibák

A 0xC1900101-gyel kezdődő hiba általában illesztőprogram-hibát jelent. Ha ilyen hibakódot lát, először próbálja meg a fenti lépéseken keresztül megoldani a problémát.  Microsoft segítség :  Windows 10 frissítési hibák megoldása.

0xC1900101 – 0x20004

0xC1900101 – 0x2000c

0xC1900101 – 0x20017

0xC1900101 – 0x30018

0xC1900101 – 0x3000D

0xC1900101 – 0x4000D

0xC1900101 – 0x40017

Egyéb gyakori hibák

A következő táblázatban a leggyakoribb frissítési és telepítési hibákat, illetve néhány hibaelhárítási lehetőséget sorolunk fel. Ha továbbra is problémákat tapasztal a Windows 10-re való frissítés vagy annak telepítése közben, forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához.


windows 10 hiba, helyreállítás, laptop szerviz, számítógép szerviz

számítógép szerviz, laptop szerviz.

Hiba

Mit jelent, és hogyan hárítható el?

 • 0x80073712

Hiányzik vagy sérült egy olyan fájl, amelyre a Windows Update-nek szüksége van.

 • 0x800F0923

Ez azt jelentheti, hogy a számítógépen található valamely illesztőprogram vagy egyéb szoftver nem kompatibilis a Windows 10-re való frissítéssel. A probléma javításával kapcsolatban forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához.

 • 0x80200056

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy a frissítési folyamat megszakadt, mert véletlenül újraindította a számítógépet, vagy kijelentkezett a számítógépből. Indítsa újra a frissítést, és ellenőrizze, hogy a számítógép áramforráshoz van-e csatlakoztatva, és biztosítsa, hogy bekapcsolva maradjon.

 • 0x800F0922

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy a gép nem tudott csatlakozni a Windows Update kiszolgálóihoz. Ha VPN-kapcsolaton keresztül csatlakozik egy munkahelyi hálózathoz, bontsa a kapcsolatot, kapcsolja ki a VPN-szoftvert (ha van ilyen), és indítsa újra a frissítést.

A hibát az is okozhatja, ha nincs elegendő hely a „Rendszer számára fenntartott” nevű partíción. Ez a probléma úgy hárítható el, ha egy külső gyártó szoftverével megnöveli ennek a partíciónak a méretét.

Hiba: A frissítéseken végzett művelet nem sikerült. Módosítások visszavonása. Ne kapcsolja ki a számítógépet.

Hiba: A Windows-frissítések konfigurálása nem sikerült. Módosítások visszavonás

Ezek az általános hibaüzenetek bármikor megjelenhetnek, ha egy Windows-frissítés meghiúsul. Az adott probléma megoldásához meg kell határoznia a konkrét hibakódot. A hibakód a frissítési előzményekben található, a sikertelen frissítés bejegyzésében. A listában keresse meg a nem telepített frissítést, jegyezze fel a hibakódot, és forduljon a Microsoft ügyfélszolgálatához.

A frissítési előzmények megtekintése a Windows 10-ben: A Windows Update megnyitásához kattintson a Start gombra. A keresőmezőbe írja be a Gépház kifejezést, majd a találatok közül válassza ki  > Gépház > Frissítés és biztonság > Frissítési előzmények megtekintése lehetőséget.

A frissítési előzmények megtekintése a Windows 7-ben: Kattintson a Start gombra. A keresőmezőbe írja be az Update kifejezést, majd a találatok közül válassza a Windows Update > Frissítési előzmények megtekintéselehetőséget.

Hiba: A frissítés nem érvényes erre a számítógépre.

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy a gépen nincsenek telepítve a szükséges frissítések. A frissítés elindítása előtt győződjön meg arról, hogy minden fontos frissítés telepítve van a számítógépen.

 • 0xC1900208
 • 0x4000C

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy egy, a számítógépre telepített nem kompatibilis alkalmazás akadályozza a frissítési folyamat befejezését. Ellenőrizze, hogy eltávolított-e minden olyan alkalmazást, amely nem kompatibilis, majd indítsa újra a frissítést.

 • 0xC1900200
 • 0x20008
 • 0xC1900202
 • 0x20008

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy a számítógép nem felel meg a Windows 10-es frissítés minimális letöltési és telepítési követelményeinek.

 • 0x80070070
 • 0x50011
 • 0x80070070
 • 0x50012
 • 0x80070070
 • 0x60000

Ez a hiba általában azt jelenti, hogy a számítógépen nincs elég szabad lemezterület a frissítés telepítéséhez. Szabadítson fel lemezterületet a meghajtón, és próbálja meg újból.

számítógép szerviz, laptop szerviz, számítástechnikai szaküzlet, windows 10 hiba, hibák

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

szerviz otthonában, informatikus, számítástechnikai szaküzlet, windows 10 hiba, hibák

használt laptop, notebook, üzleti kategóriás laptop, eladó, olcsón, Pécs, garanciával, olcsó, garancia, i3, i5, számítógép szerviz, pc szerviz, számítógép javítás, pc javítás. laptop szerviz, laptop javítás, notebook szerviz, notebook javítás, kiszállás, otthoni javítás, szerviz otthonában, laptop szervíz, notebook szervíz, Toshiba Portege, Toshiba Chromebook, Toshiba Satellite, Asus Zenbook, Asus EeeBook, Asus Transformer Book, Samsung ATIV Book, HP Spectre, HP EliteBook, HP Chromebook, HP Compaq, Acer Travelmate, Acer Aspire, Acer Chromebook, Acer Extensa, Dell XPS, Dell Chromebook, Dell Alienware, Dell Latitude, Dell Inspiron, Dell Precision, Sony Vaio, Lenovo ThinkPad, Lenovo Yoga, Lenovo Idepad, Lenovo G50, Fujitsu Siemens Amilo, üzleti laptop, üzleti kategóriás laptop, acer szervíz, samsung szervíz, hp szervíz, asus szervíz, sony szervíz, compaq szervíz, dell szervíz, fujitsu szervíz, toshiba szervíz, lenovo szervíz, packard bell szervíz, medion szervíz, Számítógép, PC, Laptop, Notebook, Netbook, szerviz, Otthonában, Otthon, Vírusirtás, Adatmentés, Szoftver, Hardver, Gyors, Szakember, Szakszerű, Lassú, Akad, Javít, Használt, számítógép, Asztali PC, Por, Portalanítás, Processzor, Noteszgép, Javítás, Szervizelés, Vírusvédelem, Archiválás, Pécs, Windows, Windows frissítés, Windows telepítés, Noteszgép, javítás, Szervizelés, Vírusvédelem, Archiválás, Adatmentés, Hiba, Tanácsadás, Baranya, acer laptop szervíz, samsung laptop szervíz, hp laptop szervíz, asus laptop szervíz, sony laptop szervíz, compaq laptop szervíz, dell laptop szervíz, fujitsu laptop szervíz, toshiba laptop szervíz, lenovo laptop szervíz, packard bell laptop szervíz, medion laptop szervíz, Számítógép javítás, PC javítás, Laptop javítás, Pécsett, Pécsen, acer laptop szervíz Pécs, samsung laptop szervíz Pécs, hp laptop szervíz Pécs, asus laptop szervíz Pécs, sony laptop szervíz Pécs, compaq laptop szervíz Pécs, dell laptop szervíz Pécs, fujitsu laptop szervíz Pécs, toshiba laptop szervíz Pécs, lenovo laptop szervíz Pécs, packard bell laptop szervíz Pécs, medion laptop szervíz Pécs, Számítógép szerviz, Laptop szerviz, PC szerviz, új számítógép, új pc, új laptop, új notebook, használt számítógép, használt laptop, olcsó, olcsón, Pécs, pécs laptop, pécs számítógép, pc pécs, pécs boltok, pc bontó, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, asztali számítógép, pécs laptop szervíz, pécs laptop szerviz, pécs számítógép szervíz, pécs számítógép szerviz, pécs laptop javítás, pécs számítgép javítás, acer laptop javítás Pécs, samsung laptop javítás Pécs, hp laptop javítás Pécs, asus laptop javítás Pécs, sony laptop javítás Pécs, compaq laptop javítás Pécs, dell laptop javítás Pécs, fujitsu laptop javítás Pécs, toshiba laptop javítás Pécs, lenovo laptop javítás Pécs, packard bell laptop javítás Pécs, medion laptop javítás Pécs, új laptop Pécs, új notebook Pécs, használt számítógép Pécs, használt laptop Pécs, új számítógép Pécs, új PC Pécs, laptopok, számítástechnikai bolt pécs, laptop Pécs, laptop szervíz pécs kertváros, laptop szerviz pécs kertváros, számítógép szervíz pécs kertváros, acer laptop szerviz, samsung laptop szerviz, hp laptop szerviz, asus laptop szerviz, sony laptop szerviz, compaq laptop szerviz, dell laptop szerviz, fujitsu laptop szerviz, toshiba laptop szerviz, lenovo laptop szerviz, packard bell laptop szerviz, medion laptop szerviz, számítógép szerviz pécs kertváros, pc szervíz pécs kertváros, pc szerviz pécs kertváros, szerviz kertváros, kertváros, eladó laptop pécs, eladó számítógép pécs, eladó pc pécs, acer laptop szerviz Pécs, samsung laptop szerviz Pécs, hp laptop szerviz Pécs, asus laptop szerviz Pécs, sony laptop szerviz Pécs, compaq laptop szerviz Pécs, dell laptop szerviz Pécs, fujitsu laptop szerviz Pécs, toshiba laptop szerviz Pécs, lenovo laptop szerviz Pécs, packard bell laptop szerviz Pécs, medion laptop szerviz Pécs, eladó notebook pécs, számítógépek, számítógépek pécs, laptopok, laptopok pécs, hasznalt pc, hasznalt laptop, hasznalt számítógép, használt pc, használt laptop, acer laptop javítás, samsung laptop javítás, hp laptop javítás, asus laptop javítás, sony laptop javítás, compaq laptop javítás, dell laptop javítás, fujitsu laptop javítás, toshiba laptop javítás, lenovo laptop javítás, packard bell laptop javítás, medion laptop javítás, használt számítógép, használt laptopok, computer pecs, használt üzleti laptop, használt számítógép alkatrészek, számítógép alkatrészek, használt számítógép olcsón, használt laptop olcsón, hasznalt laptop, hasznalt szamitogep, pc bolt, asztali pc, asztali szamitogep, laptop szervíz, számítógép szervíz, olcsó pc, laptop tisztítás, eladó laptop, olcsó laptop, acer szerviz, samsung szerviz, hp szerviz, asus szerviz, sony szerviz, compaq szerviz, dell szerviz, fujitsu szerviz, toshiba szerviz, lenovo szerviz, packard bell szerviz, medion szerviz, számítógép vásárlás, laptop vásárlás, számítógép tisztítás, olcsó számítógép bolt, pc összerakás, számítógép összerakás, számítógép konfiguráció, olcso pc, szamitogep, számítógépek olcsón, eladó használt laptop, pecs computer, pecs, számítógép karbantartás, laptop karbantartás, pc karbantartás, notebook karbantartás, informatikus, rendszergazda, rendszergazda szolgáltatás, msi laptop szerviz, msi laptop szervíz, msi laptop javítás, ibm laptop szerviz, ibm laptop szervíz, ibm laptop javítás, elitebook, probook, thinkpad

vissza