Kapcsolat

Számítógép és Laptop szerviz:

7632 Pécs, Nagy Imre út 32. (bejárat a Melinda utca felől)

*** Térkép ***

Telefon (munkaidőben): 

+36 72 738 473

For English services: 

+36 30 469 3828

E-mail:

info@centralpc.hu

Üzlet nyitvatartása:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva

Javítás otthonában:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva


Pontos  részletek a "Szerviz munkadíjak" menüpontban megtalálhatóak.

Cég:

Central PC Service Bt.
Adószám: 25504934-1-02
Cégjegyzékszám: 02-06-074448

Adatkezelési tájékoztató

Jogi képviselet

Facebook

Közösségi háló

Megosztás

Ezeket a hibákat ne kövesse el kezdő számítógép felhasználóként!

2021.01.17.

Ezeket a hibákat ne kövesse el kezdő számítógép felhasználóként!

Üdv a PC-k világában! Nem szabad megijedni, számítógépeink rengeteg mindenre képesek, az internet világa óriási, de azért nem árt néhány dologra odafigyelni. Például ezekre:

  laptop szerviz pécs

Fontos eszköze életünknek a PC, rugalmassága és univerzalitása révén - egyszerűen mindenre alkalmas. Bármilyen információt megszerezhetünk vele, tartalmat állíthatunk elő, legyen az szöveg, hang, kép vagy videó, de kikapcsolódáshoz sem utolsó egy jó számítógép.

  laptop szervíz javítás pécs

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Ha csak most ismerkedünk a mai PC-s világgal, sok-sok ijesztő dologgal is szembe kerülhetünk. A legfontosabb: ne essen pánikba! A többi pedig a folyamatos tanulás útján már jön magától.

Ha valami nagyon segíteni akar, az rossz...

A weben önfeledten kattintgatva előbb-utóbb beleszaladhatunk olyan weboldalba vagy hirdetésbe, ami kijelenti, hogy nagy baj van gépünkkel. Szerencsére ő éppen tudja a megoldást, csupán kattintani kell, telefonálni, megadni néhány adatunkat stb. Nos, a böngészőn keresztül nem fog nekünk egyetlen reklám sem segíteni, vagyis az ilyen trükknek ne dőljünk be soha. Ha túl sok ilyen reklám lenne, vagyis elszaporodnak a kéretlen reklámok, felugró ablakok stb. érdemes vírusellenőrzést, takarítást tartanunk gépünkön, amennyiben ez nem segít akkor szakember segítségét kell kérnünk.

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Amennyiben levelesládánk SPAM-mappája telik meg olyan bejegyzésekkel, hogy valamelyik előfizetésünk lejár és kattintsunk a hosszabbításért, ellenőrizzük, hogy tényleg fizetünk-e egy külföldi cégnek 20-200 Eurót a semmiért, stb. nehogy kattintsunk - ezek mind nagyon veszélyes levelek. Ha mellékletet tartalmazó levelet kap egy ismeretlentől, jobb, ha azonnal törli. Sajnos, soha nincs biztonságban, ha ismeretlenektől kapott levelek mellékletét megnyitja. A vírusok és a férgek képesek adatokat lopni az e-mail programokból, és elküldik önmagukat mindenkinek, aki az e-mail címjegyzékben szerepel. Így tehát ha olyan e-mailt kap valakitől, amelyet nem ért, vagy olyan fájlt, amelyet nem várt, mielőtt megnyitná, mindig lépjen kapcsolatba a feladóval, és igazoltassa vele, hogy mi a melléklet tartalma.

Csili-vili "rendszerkarbantartó", "videó letöltő és konvertáló" és "vírusírtónak" látszó programok használata:

Sajnos az Internet tele van, jellemzően különböző reklámok útján ajánlott- "nagyon hatásosnak", ráadásul "ingyenesnek"  ígért "rendszerkarbantartó" és "vírusírtó" programokkal amelyek azt ígérik, hogy segítenek eltávolítani a számítógépen tanyázó rosszindulatú alkalmazásokat, kémprogramokat, és csodálatosan gyors lesz a gépünk, mindezt persze ingyen.

A jól ismert mondás úgy tartja, hogy „Ajándék lónak ne nézd a fogát!”. Illik-e ennek alapján közelebbről is megvizsgálni az ingyenes vírusirtó szoftvereket? Szerintünk mindenképpen igen. Egyrészt azért, mert komoly a tét: a kártevők ellophatják e-mail címünket, hogy aztán kéretlen levelekkel áraszthassák el postaládánkat a bűnözők. De veszélyben vannak jelszavaink és hitelkártyaadataink is: a bűnözők megcsapolhatják bankszámlánkat és hozzáférhetnek levelezésünkhöz. Végül ne felejtkezzünk el a zsaroló vírusokról, amelyek összes dokumentumunkat és fényképünket képesek titkosítani, hogy aztán váltságdíjért zsaroljanak bennünket. A másik indokunk a részletes vizsgálatra, hogy az ingyenes vírusirtó szoftverek csak látszólag ingyenesek. Valójában gyakran reklámokat jelenítenek meg a számítógépünkön – önmaguk fizetős változatai mellett akár harmadik fél termékeit is hirdethetik. Ezért pedig fizetünk a gépünk erőforrásaival és figyelmünkkel is.

Nos a rossz hír, hogy ha ilyenekkel szemeteljük tele a gépünket, akkor biztosak lehetünk abban, hogy pár nap alatt, egy borzalmasan lassú, folyamatosan reklámokkal zaklató és különböző felugró ablakokban pénzt kérő géppel dolgozhatunk.

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Vírusírtónak látszó, de inkább reklámprogramként működő alkalmazások listája (itt, az esetleg megvásárolt, Pro verziókat se tudjuk nyugodt szívvel ajánlani):

Avast Free Antivirus
AVG Free Antivirus
Comodo Free Antivirus
Malwarebytes Free Anti-Malware & Malware Removal
SUPERAntiSpyware
ZoneAlarm Free Antivirus and Firewall Protection
Adaware Antivirus Free
Qihoo 360 Total Security
McAfee Security Scan Plus

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Rendszerkarbantartónak látszó, de inkább reklámprogramként működő alkalmazások listája, több közölük kártékony és veszélyes szoftvert is tartalmaz:

AVG TuneUp Clean & Speed Up Your PC
Advanced SystemCare Free Registry Cleaner & PC Optimizer
Driver Booster Free
IObit Malware Fighter Free
IObit Uninstaller
Super PC Cleaner
Pro PC Cleaner
CleanMyPC

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Videó letöltő és konvertáló programoknak látszó, de kártékony és veszélyes szoftvert tartalmazó alkalmazások listája:

YTD Video Downloader Free
Free YouTube Downloader
Best Youtube Downloader
Freemake Video Downloader
Freemake Video Converter
Freemake Youtube to MP3
aTube Catcher
Any Video Converter Free

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Az általunk nyugodtan ajánlott és használt programok listája:

Vírusírtók (az alábbi listábban felsoroltak közül, az ingyenes verziók, reklámok és zavaró ablakok nélkül működnek, megfelelő vírusvédelmi motorral):

Windows biztonság (Windows Defender) (Windows 10 rendszer részét képező vírusírtó)

Bitdefender Antivirus Free (Pro a megvásárolt verziót jelenti)                                                       

ESET NOD32 Antivirus (30 napos próbaverzió, utána meg kell vásárolni)

Symantec Norton AntiVirus (30 napos próbaverzió, utána meg kell vásárolni)

Kaspersky Anti-Virus (30 napos próbaverzió, utána meg kell vásárolni)

Trend Micro Antivirus (30 napos próbaverzió, utána meg kell vásárolni)

Cégünk az ingyenes vírusirtó szoftverek használatát kizárólag tapasztalt felhasználók számára ajánlja, akik figyelmesen felderítik, hogy milyen védelmi komponensek hiányoznak a választott megoldásból, és képesek ezeket más szoftverek telepítésével pótolni.

Akik teljes körű védelemre vágynak a választott vírusirtó szoftvertől, kizárólag a fizetős megoldásokat tudjuk javasolni. Ezek az olyan új veszélyek ellen is védelmet nyújtanak, mint például a böngészés közben letöltődő kártevők, vagy a külső alkalmazásokba került biztonsági rések (exploit protection). Ez pedig különösen fontos abban a korban, amikor a számítógépen tároljuk minden munkánkat és levelezésünket, és az interneten keresztül vásárolunk és intézzük banki ügyeinket. Mi a tapasztalataink alapján többszörös díjnyertes NOD32 vírusirtót javasoljuk ügyfeleinknek és üzletünkben személyre szabott ajánlattal és bővebb felvilágosítással tudunk szolgálni a licencelési feltételekről, segítünk a vásárlásban és teljes körű támogatást biztosítunk, amelybe a program telepítése is beletartozik.

A fizetős vírusirtó szoftverek a gyártójuk legjobb tudása szerinti teljes körű vírusvédelmet biztosítanak. A fizetős vírusirtókból nem hiányzik egyetlen védelmi technológia sem. A védelmi modulok kommunikálnak egymással, és együtt dolgoznak egy fertőzés betörésének a megakadályozásán. Ez igaz már az alapverziókra is (Antivirus), de nagyobb biztonsági csomagokra (Internet Security, Total Protection stb.) is. A fizetős biztonsági szoftverek fejlesztői emellett befektetnek a minőségbiztosításba és a terméktámogatásba is. Így a kompatibilitási problémákat hamarabb elhárítják, és segítséget nyújtanak minden egyes ügyfelüknek.

Rendszerkarbantartó programok:

CCleaner Free (Pro a megvásárolt verziót jelenti)

RegOrganizer (14 napos próbaverzió, utána meg kell vásárolni)

Videó letöltő és konvertáló alkalmazások:

Ebben az esetben a böngésző kiegészítőket ajánljuk, de ismerhetjük böngésző plugin vagy addons néven is őket, van ahol kiterjesztéseknek nevezik … Ezek segítségével bármelyik általunk használt böngészővel biztonságosan le tudjuk menteni megfelelő formátumban a videókat, illetve át is tudjuk konvertálni zenei formátumba, ha szükséges.

Védje adatait...

A legfontosabb értékünk a gépen tárolt személyes adataink. Ezeket védeni kell vírusvédelmi megoldással, hogy mások ne lophassák el. Emellett a hardveres meghibásodástól is illik védeni ezeket, ami azt jelenti, hogy biztonsági másolatot kell készítenünk. Ezt a Windows beépített Biztonsági mentés és visszaállítás szolgáltatás használatával, vagy professzionális programokkal tehetjük meg. Érdemes mindezt automatizálni - erre minden program alkalmas, így többé nem kell vesződnünk az adatbiztonsággal.

.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

.

Próbálta már ki- és ismét bekapcsolni?

Előfordulhat, hogy valami gond lesz - nem jön be egy weboldal, ledobál a router, nem indul a játék, furcsa csíkok jelennek meg a kijelzőn - millió és egy gond lehet. A legtöbb hiba ugyanakkor megoldható egy egyszerű újraindítással, vagyis ki- és bekapcsolással. Lehet, hogy adott esetben a routert is érdemes újraindítani, abból túl nagy baj nem lehet. Ha újraindítás után is fennáll a gond, már nézhetünk mélyebbre, hogy megtaláljuk a probléma okát, de könnyen előfordulhat, hogy többé ezzel már nem találkozunk.

laptop szerviz, laptop javítás, számítógép szerviz, számítógép javítás, laptop szervíz, Pécs

  

  

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy partnerként segíthessünk!

.

Szaküzlet, szerviz: +36 72 738 473

.

For English services+36 30 469 3828

laptop szerviz pécs

nyitvatartás, laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás, pc szerviz, pc szervíz, pc javítás, pécs, laptop szervizelése, notebook javítás olcsón, laptop javítás olcsón, számítógép javítás olcsón, laptop szervíz, laptop javítás pécs, számítógép szervíz, számítógép javítás pécs, pc szerviz pécs, pc szervíz, pc javítás pécs

  laptop javítás pécs


számítógép szerviz, pc szerviz, számítógép javítás, pc javítás. laptop szerviz, laptop javítás, notebook szerviz, notebook javítás, kiszállás, otthoni javítás, szerviz otthonában, laptop szervíz, notebook szervíz, msi szerviz, msi laptop szerviz, msi kijelző csere, toshiba szerviz, toshiba laptop szerviz, toshiba kijelző csere, asus szerviz, asus laptop szerviz, asus kijelző csere, samsung szerviz, samsung laptop szerviz, samsung kijelző csere, hp szerviz, hp laptop szerviz, hp kijelző csere, acer szerviz, acer laptop szerviz, acer kijelző csere, dell szerviz, dell laptop szerviz, dell kijelző csere, számítógép szerviz, pc szerviz, számítógép javítás, pc javítás. laptop szerviz, laptop javítás, notebook szerviz, notebook javítás, kiszállás, otthoni javítás, szerviz otthonában, laptop szervíz, notebook szervíz, msi szerviz, msi laptop szerviz, msi kijelző csere, toshiba szerviz, toshiba laptop szerviz, toshiba kijelző csere, asus szerviz, asus laptop szerviz, asus kijelző csere, samsung szerviz, samsung laptop szerviz, samsung kijelző csere, hp szerviz, hp laptop szerviz, hp kijelző csere, acer szerviz, acer laptop szerviz, acer kijelző csere, dell szerviz, dell laptop szerviz, dell kijelző csere, használt laptop, notebook, üzleti kategóriás laptop, eladó, olcsón, Pécs, garanciával, olcsó, garancia, i3, i5, számítógép szerviz, pc szerviz, számítógép javítás, pc javítás. laptop szerviz, laptop javítás, notebook szerviz, notebook javítás, kiszállás, otthoni javítás, szerviz otthonában, laptop szervíz, notebook szervíz, Toshiba Portege,Toshiba Satellite,HP EliteBook, HP Compaq, Acer Travelmate, Acer Aspire, Acer Extensa, Dell XPX, Dell Alienware, Dell Latitude, Dell Inspiron, Dell Precision, Sony Vaio, Lenovo ThinkPad, Lenovo Yoga, Lenovo Idepad, Lenovo G50, Fujitsu Siemens Amilo, üzleti laptop, üzleti kategóriás laptop, acer szervíz, samsung szervíz, hp szervíz, asus szervíz, sony szervíz, compaq szervíz, dell szervíz, fujitsu szervíz, toshiba szervíz, lenovo szervíz, packard bell szervíz, medion szervíz, Számítógép, PC, Laptop, Notebook, Netbook, szerviz, Otthonában, Otthon, Vírusirtás, Adatmentés, Szoftver, Hardver, Gyors, Szakember, Szakszerű, Lassú, Akad, Javít, Használt, számítógép, Asztali PC, Por, Portalanítás, Processzor, Noteszgép, Javítás, Szervizelés, Vírusvédelem, Archiválás, Pécs, Windows, Windows frissítés, Windows telepítés, Noteszgép, javítás, Szervizelés, Vírusvédelem, Archiválás, Adatmentés, Hiba, Tanácsadás, Baranya, acer laptop szervíz, samsung laptop szervíz, hp laptop szervíz, asus laptop szervíz, sony laptop szervíz, compaq laptop szervíz, dell laptop szervíz, fujitsu laptop szervíz, toshiba laptop szervíz, lenovo laptop szervíz, packard bell laptop szervíz, medion laptop szervíz, Számítógép javítás, PC javítás, Laptop javítás, Pécsett, Pécsen, acer laptop szervíz Pécs, samsung laptop szervíz Pécs, hp laptop szervíz Pécs, asus laptop szervíz Pécs, sony laptop szervíz Pécs, compaq laptop szervíz Pécs, dell laptop szervíz Pécs, fujitsu laptop szervíz Pécs, toshiba laptop szervíz Pécs, lenovo laptop szervíz Pécs, packard bell laptop szervíz Pécs, medion laptop szervíz Pécs, Számítógép szerviz, Laptop szerviz, PC szerviz, új számítógép, új pc, új laptop, új notebook, használt számítógép, használt laptop, olcsó, olcsón, Pécs, pécs laptop, pécs számítógép, pc pécs, pécs boltok, pc bontó, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, asztali számítógép, pécs laptop szervíz, pécs laptop szerviz, pécs számítógép szervíz, pécs számítógép szerviz, pécs laptop javítás, pécs számítgép javítás, acer laptop javítás Pécs, samsung laptop javítás Pécs, hp laptop javítás Pécs, asus laptop javítás Pécs, sony laptop javítás Pécs, compaq laptop javítás Pécs, dell laptop javítás Pécs, fujitsu laptop javítás Pécs, toshiba laptop javítás Pécs, lenovo laptop javítás Pécs, packard bell laptop javítás Pécs, medion laptop javítás Pécs, új laptop Pécs, új notebook Pécs, használt számítógép Pécs, használt laptop Pécs, új számítógép Pécs, új PC Pécs, laptopok, számítástechnikai bolt pécs, laptop Pécs, laptop szervíz pécs kertváros, laptop szerviz pécs kertváros, számítógép szervíz pécs kertváros, acer laptop szerviz, samsung laptop szerviz, hp laptop szerviz, asus laptop szerviz, sony laptop szerviz, compaq laptop szerviz, dell laptop szerviz, fujitsu laptop szerviz, toshiba laptop szerviz, lenovo laptop szerviz, packard bell laptop szerviz, medion laptop szerviz, számítógép szerviz pécs kertváros, pc szervíz pécs kertváros, pc szerviz pécs kertváros, szerviz kertváros, kertváros, eladó laptop pécs, eladó számítógép pécs, eladó pc pécs, acer laptop szerviz Pécs, samsung laptop szerviz Pécs, hp laptop szerviz Pécs, asus laptop szerviz Pécs, sony laptop szerviz Pécs, compaq laptop szerviz Pécs, dell laptop szerviz Pécs, fujitsu laptop szerviz Pécs, toshiba laptop szerviz Pécs, lenovo laptop szerviz Pécs, packard bell laptop szerviz Pécs, medion laptop szerviz Pécs, eladó notebook pécs, számítógépek, számítógépek pécs, laptopok, laptopok pécs, hasznalt pc, hasznalt laptop, hasznalt számítógép, használt pc, használt laptop, acer laptop javítás, samsung laptop javítás, hp laptop javítás, asus laptop javítás, sony laptop javítás, compaq laptop javítás, dell laptop javítás, fujitsu laptop javítás, toshiba laptop javítás, lenovo laptop javítás, packard bell laptop javítás, medion laptop javítás, használt számítógép, használt laptopok, computer pecs, használt üzleti laptop, használt számítógép alkatrészek, számítógép alkatrészek, használt számítógép olcsón, használt laptop olcsón, hasznalt laptop, hasznalt szamitogep, pc bolt, asztali pc, asztali szamitogep, laptop szervíz, számítógép szervíz, olcsó pc, laptop tisztítás, eladó laptop, olcsó laptop, acer szerviz, samsung szerviz, hp szerviz, asus szerviz, sony szerviz, compaq szerviz, dell szerviz, fujitsu szerviz, toshiba szerviz, lenovo szerviz, packard bell szerviz, medion szerviz, számítógép vásárlás, laptop vásárlás, számítógép tisztítás, olcsó számítógép bolt, pc összerakás, számítógép összerakás, számítógép konfiguráció, olcso pc, szamitogep, számítógépek olcsón, eladó használt laptop, pecs computer, pecs, számítógép karbantartás, laptop karbantartás, pc karbantartás, notebook karbantartás, informatikus, rendszergazda, rendszergazda szolgáltatás, msi laptop szerviz, msi laptop szervíz, msi laptop javítás, ibm laptop szerviz, ibm laptop szervíz, ibm laptop javítás, elitebook, probook, thinkpad

vissza