Minden, ami Windows

Central PC Blog

Szoftveres tippek, trükkök, javaslatok, ötletek, hírek, segítség

Teljes Microsoft ökoszisztémával kapcsolatos kérdések, érdekességek, válaszok

wINDOWS 10 / 11 - MICROSOFT 365 - OFFICE - ONEDRIVE

windows_10_gondok_01

Bosszantó telepítési hibák a Windows 10 frissítése után. Mi segítünk!

2020.09.04.

Már itt a cikk elején mindenképpen le kell szögeznünk, hogy a Windows 10 egy nagyon jó rendszer! Tisztán telepítve, tehát nem folyamatosan ráfrissítve! - gyönyörűen működik a Windows 10. Mi mindenképpen évente, két évente a tiszta telepítést javasoljuk ügyfeleinknek. Az alábbiakban megpróbáltuk összefoglalni az általunk megismert buktatókat ráfrissített rendszer esetében.

Megnézem
Vírusvédelem, biztonság, vírusirtó, cryptoware, ransomware, laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás

Vírusvédelem fontossága

2017.06.12.

Miért fontos a megfelelő vírusvédelem? Napjainkban a számítógép-felhasználók szokásaival együtt a számítógépes vírusok is átalakultak. Az internetes kapcsolódási pont vált a leggyakoribb támadási felületté, így egy-egy új vírus szinte robbanásszerűen képes elterjedni a világhálóra kötött gépeken. Így az, aki félvállról veszi a vírusvédelmet nem csak a saját adatainak és fájljainak épségét veszélyezteti, hanem interneten keresztül ő maga is vírusterjesztővé léphet elő, általában a saját tudtán kívül.

Megnézem