Central PC számítógép és laptop szerviz

Pécs - Kertváros

Márkafüggetlen, garancián túli számítógép és laptop szerviz

rólunk, laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás,

cégünkről

Central PC szaküzlet és szerviz csapata 2013 tavaszán alakult.

Azzal a határozott céllal, hogy egyesítsük sok éves informatikai tapasztalatunkat (melyet többek közt a Pécs TV és Rádiónál, InfoComplex szerverüzemeltető cégnél és hasonló jellegű vállalkozásoknál szereztünk) és szakértelmünket a számítástechnikával kapcsolatos feladatok és problémák megoldásában, hogy jól működő, dinamikus, stabil, megbízható partnerei lehessünk ügyfeleinknek.

Üzletünk 2013 óta változatlan helyen, 24 év tapasztalattal, folyamatosan fejlődve szolgálja ki ügyfeleink igényeit.

Számítógép szervizünk zászlójára tűzte a 100%-os ügyfél elégedettséget, a gyors reakcióidőt és hatékony együttműködést Partnereinkkel. Az elmúlt évek során mindent megtettünk azért, hogy ennek megfeleljünk. Legfontosabb jellemzőnknek a fiatalos lendületet, az új dolgokra való gyors reagálást, a nyitottságot és a megbízhatóságot tartjuk.
Vállalkozásunk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy kisméretű, de nagy képességű informatikai céggé váljon, amely hatékony és megbízható megoldásokkal segíti ügyfeleit. Ennek szellemében cégünk legfőbb jellemzője a felhasználó-barátság és a hatékonyság.
Fontosnak tartjuk, hogy a szervizünkben végzett javítások alkalmával megoldást találjunk valamennyi informatikai kérdésére és problémájára.
laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás

Szolgáltatások kis- és középvállalkozások részére

Nem biztos benne, hogy informatikai rendszere megfelelő hatékonysággal működik?

Jó eséllyel megunta már, hogy cége termelékenységét egy megbízhatatlan, vagy nem megfelelő informatikai rendszer vagy informatikus hátráltatja? Cégünk olyan számítógépes- és hálózati támogatás nyújtására specializálódott szerviz, mely a mai világban elengedhetetlen fontosságú kis- és középvállalkozása számára.
Az Ön részidős rendszergazdájaként megbízható helyszíni-, vagy távoli informatikai szolgáltatásokat biztosítunk. Vállaljuk rendszere szakszerű felügyeletét szerződéses formában, vagy eseti megbízás alapján.

Nálunk érdemes...

A Central PC számítógép és laptop szerviz
stábja megújult technológiával és modern
eszközparkkal várja új és régi ügyfeleit.
Hozza be hozzánk számítástechnikai
eszközeit szervizelésre, átvizsgálásra,
tisztításra. Ha ​nem indul el, lefagy, lassú
vagy furcsa hangokat ad, bízza szakképzett
kollegáinkra a javítást. Célunk, hogy
minden Ügyfelünknek megoldást találjunk valamennyi számítástechnikával
kapcsolatos kérdésére és problémájára.
laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás, pc szerv
laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás, pc

10 érv mellettünk:
(rendszergazdai szolgáltatás)

  • Folyamatos rendelkezésre állás, telefonos és helyszíni támogatás.
  • Távhozzáférési kapcsolaton keresztüli támogatás a nap 24 órájában.
  • Fix, kiszámítható díjak. Nincsenek rejtett költségek.
  • Rugalmas, megbízható, szakszerű informatikai háttér.
  • A lehető leggyorsabb számítógép javítási mód.
  • Rendkívül kényelmes, Önnek nem kell a szervizbe szállítással és a gép szétszerelésével, összecsomagolásával bajlódnia.
  • Bizonyos hibák nem javíthatók szervizben! Javításukra kizárólag a helyszínen van lehetőség. Például: hálózati problémák, internetes kapcsolódási gondok, router beállítás, nyomtatási hibák stb.
  • A javítás eredményéről Ön rögtön meggyőződhet. Nem fordulhat elő, hogy a szerviz félreérti Önt és a javítás után is hibákat tapasztal.
  • Figyelheti a szakember munkáját, így nem kell attól tartania, hogy olyan munkáért vagy alkatrészért fizet, amire nincs is szüksége.
  • A javítás időtartalma alatt lesz ideje feltenni egyéb számítógépével kapcsolatos kérdéseit is, így bővítve saját tudását.

Fontos, hogy kerülje a stresszt!

Biztos, hogy erre van szüksége?

laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javításlaptop sze
laptop szerviz pécs, számítógép szerviz pécs, laptop szervíz pécs, számítógép szervíz pécs, laptop javítás, laptop szerviz, törött laptop, notebook nem indul, pc szerviz, számítógép szerviz, laptop szervíz, számítógép szervíz, számítógép javítás

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy partnerként segíthessünk!

A Central PC számítógép és laptop szerviz a karbantartási és támogató szolgáltatások teljes portfólióját biztosítja.

(bejárat a Melinda utca felől)

Használt számítógép, LENOVO , HP, DELL, ACER, Gamer PC, eladás, eladó, olcsón, Pécs, garanciával