Kapcsolat

Szaküzlet és szerviz:

7632 Pécs, Nagy Imre út 32. (bejárat a Melinda utca felől)

*** Térkép ***

Telefon: 

+36 72 738 473
+36 30 914 7501
+36 30 469 3828

For English services: 

+36 30 469 3828

E-mail:

info@centralpc.hu

Üzlet nyitva tartása:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva

Javítás otthonában:

H - Cs:    08:00 - 18:00
P:            08:00 - 14:00
Sz - V:     Zárva

Sürgősségi kiszállást Pécs területén 18:00 óra után, hétvégén, munka-szüneti vagy ünnepnapokon, telefonos egyeztetés után, emelt kiszállási és óradíj ellenében tudunk csak vállalni. Pontos  részletek a "Szerviz munkadíjak" menüpontban megtalálhatóak.

Cég:

Central PC Service Bt.
Adószám: 25504934-1-02
Cégjegyzékszám: 02-06-074448

Jogi képviselet

Könyvelés

Facebook

Google+

Közösségi háló

Megosztás

Rólunk


rólunk, szolgáltatások, lakossági, kis és középvállalkozások, részére, érv, bizalom, partner


Asztali számítógépek, laptopok javítása az otthonában!


Számítógép szervizünk zászlójára tűzte a 100%-os ügyfél elégedettséget, a gyors reakcióidőt és hatékony együttműködést Partnereinkkel.

 

 

 

 

 

Central PC szaküzlet és szerviz csapata 2013 tavaszán alakult azzal a határozott céllal, hogy egyesítsük sok éves informatikai tapasztalatunkat (melyet többek közt a Pécs TV és Rádiónál is szereztünk), szakértelmünket a feladatok megoldásában, hogy jól működő, dinamikus, stabil, megbízható partnerei lehessünk ügyfeleinknek. Az elmúlt évek során mindent megtettünk azért, hogy ennek megfeleljünk. Legfontosabb jellemzőnknek a fiatalos lendületet, az új dolgokra való gyors reagálást, a nyitottságot és a megbízhatóságot tartjuk. Vállalkozásunk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy egy kisméretű, de nagy képességű informatikai céggé váljon, amely hatékony és megbízható megoldásokkal segíti ügyfeleit. Ennek szellemében cégünk legfőbb jellemzője a felhasználó-barátság és a hatékonyság. Fontosnak tartjuk, hogy a szervizünkben, otthonában vagy irodájában végzett javítások alkalmával megoldást találjunk valamennyi informatikai kérdésére és problémájára.

  

gyári állapotú Dell laptop

 


  

Lakossági szolgáltatások

 

probléma megoldás

 

Miért vesződne számítógépe szervizbe szállításával, amikor a helyszínen is megoldható a javítás? Vírusok és kémprogramok nehezítik gépe használatát, vagy más szoftveres számítógépes problémákba ütközik, nyugodtan megbízhat a Central PC munkatársainak hozzáértésében. Szervizünk azonnali és profi megoldást kínál problémájára, mivel gépét az Ön otthonában, irodájában javítjuk.

  

 

Számítógépének teljesítményét szeretné növelni, vagy eltávolítani a beugró reklámok zavaró ablakait, esetleg vezeték nélküli hálózatot alakítana ki otthonában, vagy csak megtanulná, hogyan lehet a számítógépét egyszerűbben és hatékonyabban használni, akkor ne feledje, mi segítünk! Összetettebb szoftveres vagy hardveres hibák esetén, amikor 3-4 órás munkafolyamatról van szó (pld. Windows újratelepítés), vagy teljes hardveres tesztre van szükség, akkor beszállítjuk számítógépét a szervizünkbe, és csak telefonos árajánlat után, az ügyféllel egyeztetve kezdünk neki a javításnak.

 

Szolgáltatások kis- és középvállalkozások részére

 

állandó gondok, fejfájás

  

Nem biztos benne, hogy informatikai rendszere megfelelő hatékonysággal működik? Esetleg megunta, hogy cége termelékenységét egy megbízhatatlan, vagy nem megfelelő informatikai rendszer hátráltatja? Cégünk olyan számítógépes- és hálózati támogatás nyújtására specializálódott szerviz, mely a mai világban elengedhetetlen fontosságú kis- és középvállalkozása számára.

 

 

Az Ön részidős rendszergazdájaként megbízható helyszíni-, vagy távoli informatikai szolgáltatásokat biztosítunk. Vállaljuk rendszere szakszerű felügyeletét szerződéses formában, vagy eseti megbízás alapján.

 10 érv mellettünk: fejfájás, felesleges, megooldás, egyszerű

 

  • Folyamatos rendelkezésre állás, telefonos és helyszíni támogatás.
  • Távhozzáférési kapcsolaton keresztüli támogatás a nap 24 órájában.
  • Fix, kiszámítható díjak. Nincsenek rejtett költségek.
  • Rugalmas, megbízható, szakszerű informatikai háttér.
  • A lehető leggyorsabb számítógép javítási mód.
  • Rendkívül kényelmes, Önnek nem kell a szervizbe szállítással és a gép szétszerelésével, összecsomagolásával bajlódnia.
  • Bizonyos hibák nem javíthatók szervizben! Javításukra kizárólag a helyszínen van lehetőség. Például: hálózati problémák, internetes kapcsolódási gondok, router beállítás, nyomtatási hibák, stb.
  • A javítás eredményéről Ön rögtön meggyőződhet. Nem fordulhat elő, hogy a szerviz félreérti Önt és a javítás után is hibákat tapasztal.
  • Figyelheti a szakember munkáját, így nem kell attól tartania, hogy olyan munkáért vagy alkatrészért fizet, amire nincs is szüksége.
  • A javítás időtartalma alatt lesz ideje feltenni egyéb számítógépével kapcsolatos kérdéseit is, így bővítve saját tudását.

 

pc, számítógép, laptop, doktor

 

 Forduljon hozzánk bizalommal, hogy partnerként segíthessünk!


+36 72 738 473

 +36 30 914 7501

 +36 30 469 3828

  


számítógép szerviz, pc szerviz, számítógép javítás, pc javítás. laptop szerviz, laptop javítás, notebook szerviz, notebook javítás, laptop szervíz, notebook szervíz